Matematik

h(x) = -3x + 7 , Bestem værdier

21. august 2018 af Repeno - Niveau: B-niveau

Hej Studieportalen, jeg har et spørgsmål ved den her opgave.

"Tag udgangspunkt i funtionen givet ved h(x) = -3x + 7. Bestem de værdien af h(1), h(-1) samt h(a+b)"

Jeg er ret lost i den her opgave, og har ingen ide om hvordan jeg løser den.. Håber i kan hjælpe


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. august 2018 af guuoo2 (Slettet)


Svar #2
21. august 2018 af Repeno

Tusind tak, lige hvad jeg havde brug for! Stor hjælp


Skriv et svar til: h(x) = -3x + 7 , Bestem værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.