Matematik

Hjælp om vektorer?

23. august 2018 af marielinge - Niveau: B-niveau

Kan ikke finde ud ad c'eren? Nogle der kan hjælpe samt forklare?


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. august 2018 af peter lind

Den har du jo haft tidligere. Se mit indlæg der


Svar #3
23. august 2018 af marielinge

Ja, men forstår ik heelt hvad du gør. Og vil helst forstå det og forklare det istedet for bare at skrive det ind jo :/


Svar #4
23. august 2018 af marielinge

Har lige set din kommentar! Har skrevet derinde, og mange tak for din hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2018 af mathon

c)
          \small \overrightarrow{c}=t\cdot \begin{pmatrix} 4\cos(35\degree)\\ 4\sin(35\degree) \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} 3.5\cos(140\degree)\\3.5\sin(140\degree) \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 0\\ \left | \overrightarrow{c} \right | \end{pmatrix}

\small \textup{hvoraf bl.a.:}

                          \small 4\cos(35\degree)\; t+3.5\cos(140\degree)=0

                          \small t=-\frac{3.5\cos(140\degree)}{4\cos(35\degree)}=0.818272
                   


Skriv et svar til: Hjælp om vektorer?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.