Biologi

Kulstofkredsløbet

03. september 2018 af maria9310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle der kan forklare mig hvordan kulstofskredsløbet foregår?
På forhånd tak! :D

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2018 af mathon

...vekslende forbrug og produktion af CO2.


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2018 af mathon

\small \small \begin{array}{lcccccccl} &\textbf{forbrug af }CO_2&&&\textbf{produktion af }CO_2&\textbf{lager af C}\\ &\textbf{{\color{Red} fotosyntese}}&&&\textbf{{\color{Blue} respiration }}\\ \textup{f.eks.}&\textup{tr\ae er, buske, planter, alger, nedbrydere}&&&\textup{tr\ae er, buske, planter, alger, husdyr}\\ &\textup{afbr\ae nding af fossile br\ae ndstoffer}&&&&\textup{kul, olie, gas} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
04. september 2018 af mathon

tastekorrektion:


\small \small \begin{array}{lcccccccl} &\textbf{forbrug af }CO_2&&&\textbf{produktion af }CO_2&&\textbf{lager af C}\\ &\textbf{{\color{Red} fotosyntese}}&&&\textbf{{\color{Blue} respiration }}\\ \textup{f.eks.}&\textup{tr\ae er, buske, planter, alger, nedbrydere}&&&\textup{tr\ae er, buske, planter, alger, husdyr}\\ &&&&\textup{afbr\ae nding af fossile br\ae ndstoffer}&&\textup{kul, olie, gas} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
04. september 2018 af mathon

endnu en gang:

\small \small \small \begin{array}{lcccccccl} &\textbf{forbrug af }CO_2&&&\textbf{produktion af }CO_2&&\textbf{lager af C}\\ &\textbf{{\color{Red} fotosyntese}}&&&\textbf{{\color{Blue} respiration }}\\ \textup{f.eks.}&\textup{tr\ae er, buske, planter, alger }&&&\textup{tr\ae er, buske, planter, alger, husdyr, nedbrydere}\\ &&&&\textup{afbr\ae nding af fossile br\ae ndstoffer}&&\textup{kul, olie, gas} \end{array}


Skriv et svar til: Kulstofkredsløbet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.