Fysik

Betydende cifre i udregning.

04. september 2018 af NielsThoegersen - Niveau: B-niveau

Jeg har lavet følgende udregninger. Er det korrekt, at jeg afrunder til kun at være 160N? Jeg tænker, at vi ikke kan have nogle decimaler, når der kun er to betydende cifre på 12 og 11 i V1 og V2. (12 og 11 er måleværdier fra et forsøg og er derfor kun de antal betydende cifre, som vi har adgang til):

V_{1}: 12kg*9,82\frac{N}{kg}=117,84N

V_{2}: 11kg*9,82\frac{N}{kg}=108,02ND=\sqrt{V_{1}^2+V_{2}^2}=\sqrt{117,84^2N+108,02^2N}=159,843N=160N


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2018 af peter lind

ja


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2018 af SelmaWho (Slettet)

Ja


Skriv et svar til: Betydende cifre i udregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.