Matematik

Lineær model

08. september 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

Hej nogle der kan hjælpe med opgave 2?

Vedhæftet fil: image1 (5).JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

y = ax + b

Linien skærer y-aksen i 30 og har hældningen (80-30) / 25 = 2. Så du har

y = 2x + 30


Skriv et svar til: Lineær model

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.