Matematik

Tiendedele

08. september 2018 af ceciliedaugaard - Niveau: 9. klasse

Jeg har en opgave der siger:

a: find tre tiendedele af 26

Hvordan gør jeg det?

tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
08. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

En tiendedel af 26 er 26/10 = 2.6

3 af dem er 3 * 2.6 = 7.8


Brugbart svar (1)

Svar #2
08. september 2018 af mathon

        \small \tfrac{3}{10}\textup{ af = }\tfrac{3}{10}\textup{ gange}

        \small \tfrac{3}{10}\textup{ af 26 = }\tfrac{3}{10}\cdot 26=\tfrac{3\cdot 26}{10}=3\cdot 2.6=7.8


Svar #3
08. september 2018 af ceciliedaugaard

tusinde tak, jeg forstår nu


Skriv et svar til: Tiendedele

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.