Matematik

mat

15. september 2018 af hanaan122 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

he har brug for hjælp

opgaven= 

i en klasse er der 12 elever. tredjedel af eleverne spiller håndbold hvor mange elever spille håndbold?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2018 af guuoo2 (Slettet)

Prøv at starte med en justering:
 - I en klasse er der 3 elever. En tredjedel af eleverne spiller håndbold hvor mange elever spiller håndbold?


Brugbart svar (2)

Svar #2
15. september 2018 af jegbrugerstudieportalen1 (Slettet)

En tredje del af eleverne spiller håndbold. I klassen er der 12 elever.

Derfor er der 4 elever som spiller håndbold, da:

\frac{12}{1}*\frac{1}{3}=\frac{12}{3}=4


Skriv et svar til: mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.