Matematik

Vektorer

18. september 2018 af umpalumpa18 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg et spørgsmål til min aflevering, som jeg ikke forstår helt. Håber nogen af jer kan hjælpe mig med det

Udregn hvert af skalarprodukterne

1) Udregn skalarprodukter 

a) (2t  3) * (5  t) 

Hvordan udregner jeg t?


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. september 2018 af swpply (Slettet)

\begin{align*} \begin{pmatrix}2t \\3\end{pmatrix}\circ\begin{pmatrix}5 \\t\end{pmatrix} &= 2t\cdot5 + 3\cdot t \\ &=10t + 3t \\ &=13t \end{align*}


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.