Fysik

Hvor er kraften mindst?

18. september 2018 af NielsThoegersen - Niveau: B-niveau

Jeg har følgende opgave: 

Jeg er ret sikker på, at svaret er A, men jeg har ikke en reel forklaring, for man kan vel ikke blot bruge F=m*g?


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2018 af peter lind

det ganske rigtig Trykket er lig med kraften på det givne område*arealet. Da trykket vokser med dybden er det A


Svar #2
18. september 2018 af NielsThoegersen

Men der bliver her spurgt til kraften.


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. september 2018 af peter lind

p=F*A <=> F= p/A


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. september 2018 af peter lind

Rettelse til #3 Der skulle stå p=F/A <=>F=p*A Det forudsætter selvfølgelig at arealerne er lige store. Muligvis er det E


Svar #5
18. september 2018 af NielsThoegersen

Ja ... :/


Skriv et svar til: Hvor er kraften mindst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.