Matematik

Hvordan isolerer jeg denne?

19. september 2018 af NinjaGrethe - Niveau: B-niveau

Hvordan isolerer jeg denne? kan nogle vise det med forklaring til?

isoler "n" i formlen:

s=5(n-4)+r 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2018 af mathon

                    \small s=5(n-4)+r

                    \small s-r=5(n-4)

                    \small \frac{s-r}{5}=n-4

                    \small \frac{s-r}{5}+4=n


Skriv et svar til: Hvordan isolerer jeg denne?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.