Matematik

Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

27. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Om den lineære funktion f(x) vides det at den går igennem punktet A(1,8) og punktet B(4,2)

a) Bestem forskriften for f(x).


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2018 af PeterValberg

Se video nr. 4 og/eller 6 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
27. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

kan du give svaret


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2018 af PeterValberg

Ja, men jeg tror det er bedre for din matematikforståelse, hvis du regner opgaven selv :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
27. september 2018 af jegerlækker20202 (Slettet)

giv lige svaret det er akut


Brugbart svar (0)

Svar #5
27. september 2018 af PeterValberg

A(1,8)
B(4,2)

a=\frac{2-8}{4-1}=-2

b=8-(-2)\cdot 1=10

f(x)=-2x+10

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #6
27. september 2018 af mathon

                    \small \small \small \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|c| } &&&&\textup{h\ae ldningstal}&\textup{rette linjes ligning}\\ x_1&y_1&x_2&y_2&a=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}&y=ax+(y_1-a\cdot x_1)\\ \hline 1&8&4&2&a=\frac{2-8}{4-1}=-2&y=-2x+(8-\left (-2)\cdot 1 \right )\\ &&&&&y=-2x+10 \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. september 2018 af leon1488 (Slettet)

er der nogen der kan forklare hvordan regne ud det her problemer.

fremstil en figur ,der kan indeholder 1kg vand og en der kan indeholde 1kg guld. 

For forhånd tak.


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe med denne opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.