Matematik

Nogen der kan hjælpe?

30. september 2018 af Hjælpmig1233 (Slettet) - Niveau: B-niveau

lim = x→∞ (9/In(x))

Antag, at

     f(x) → 3 for x → 2

     g(x) → 5 for x → 2

Hvad vil...

     f(x) + g(x) →  for x → 2

     2f(x) + 3g(x) → for x → 2


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

limx→∞ (9/In(x)) = 0

Fordi nævneren går mod ∞.


Brugbart svar (1)

Svar #2
30. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Du bruger bare regnereglerne her: https://matbhtx.systime.dk/index.php?id=1449

limx→2 (f(x) + g(x) = limx→2 f(x) + limx→2 g(x) = 3 + 5 = 8

limx→2 (2f(x) + 3g(x)) = limx→2 2f(x) + limx→2 3g(x) = 2 * limx→2 f(x) + 3 * limx→2 g(x) = 2*3 + 3*5 = 21


Skriv et svar til: Nogen der kan hjælpe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.