Fysik

Kraft og arbejde

01. oktober 2018 af Jens8999 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er det korrekt det her, eller er jeg helt og at sejle? https://imgur.com/a/QkSg0DW

a: A=F·s = 11·4.5=49,5 J
b: A = 0
c: A=-F·s = -11·4.5=-49,5 J
d: A = F·s = 11·4.5=49,5 J


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2018 af peter lind

ja


Skriv et svar til: Kraft og arbejde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.