Kemi

indhold og masseprocent

03. oktober 2018 af filealis (Slettet) - Niveau: B-niveau

vedhæftet billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2018 af xbxlxcaa

c= 0.0113 mol/L.

V=15.3mL+25 mL= 40.3 mL =0.0403L

n=c*V= 0.00045539 mol.

Molarmasse af tin: 118,71 g/mol

m=n*M=0.00045539 mol * 118.71 g/mol=0.0540593469 g


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2018 af xbxlxcaa

der er 0.121 g af legeringen, det er derfor:

(0.054g /0.0121 g)*100%=44.63%


Skriv et svar til: indhold og masseprocent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.