Matematik

værdier x og y

05. oktober 2018 af aya111 - Niveau: C-niveau

En der kan hjælpe

Udfyld resten af tabellen 

x  -2   0  1  

y      -1  1  9

hvad skal der stå på de blanke pladser?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2018 af SuneChr

Det kunne ligne forskriften
 f (x) = 2x - 1
for linjen gennem (0 , - 1) og (1 , 1)
Hvis det er tilfældet, indsætter man, i forskriften, dén værdi, man kender


Svar #2
05. oktober 2018 af aya111

ja men hvad skal stå på de blanke pladser


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2018 af PeterValberg

Hov, det var noget sludder, da jeg fik byttet rundt på noget,
men jeg er enig med SuneChr i #1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)

Vedhæftet fil:Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. oktober 2018 af SuneChr

Så løser man henh.vis:
2·(- 2) - 1 = y
                     og
      2x - 1 = 9


Skriv et svar til: værdier x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.