Matematik

Cirklens ligning??

07. oktober 2018 af mulle9719 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, har en opgave der lyder så ledes:

En cirkel har centrum i punktet C(3,4) og radius √13. Bestem en ligning for cirklen

Hvordan gør jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2018 af VietCoungVu

Er det ikke så bare 3,61 i anden gange med pi


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2018 af VietCoungVu

Jeg håber det er rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #3
07. oktober 2018 af ringstedLC

#1: Det er arealet af cirklen.

Cirklens ligning:

\begin{align*} (x-a)^2+(y-b)^2 &= r^2\;,\;C=(a,b) \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2018 af StoreNord

En cirkels ligning er   (x-c_x)^2 + (y-c_y)^2 = r^2
Erstat cx og cy med 3 og 4. Erstat r med \sqrt{13}.
#1 er noget vrøvl.


Skriv et svar til: Cirklens ligning??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.