Matematik

nogen som kan hjælpe med denne her opgave?

11. oktober 2018 af sajana - Niveau: Universitet/Videregående

Ved ikke hvordan jeg skal lave denne opgave. Nogen der kan hjælpe?

Vedhæftet fil: hjææææælpppp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2018 af guuoo2 (Slettet)

h er sammensat af kontinuerte funktioner (bortset fra når x=y=0), dvs. grænseværdien bestemmes ved bare at substituere grænsen. I tilfældet hvor x=0, kan du bruge L'hospital 2 gange i stedet for.


Svar #2
11. oktober 2018 af sajana

Prøver lige tak

Svar #3
12. oktober 2018 af sajana

Forstår ikke helt hvordan jeg skal starte

Skriv et svar til: nogen som kan hjælpe med denne her opgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.