Fysik

Jeg har brug for hjælp

11. oktober 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg sidder lidt fast i denne opgave og håber der er nogle der kan hjælpe mig :)

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2018 af mathon


Svar #2
11. oktober 2018 af Loise3434 (Slettet)

Jeg har set på forskellige formler men de passer bare ikke med de informationer jeg får af vide. Håber virkelig der er nogle der kan hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2018 af mathon

Hvilemasseenergi:
                                     \small E_{hvile}=\left ( 1.673\cdot 10^{-27}\; kg \right )\cdot c^2=1.503\cdot 10^{10}\; J=9.38\cdot 10^8\; eV


Skriv et svar til: Jeg har brug for hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.