Matematik

a

13. oktober 2018 af benja12344 - Niveau: B-niveau

Alle ideer og forslag hjælper =D


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2018 af mathon

Principielt skal der to punkter til at bestemme forskriften for en ret linje.
Benytter man tre indtegnede punkter vil man opdage en eventuel regnefejl.

                   \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|c|c|} x_1&y_1&x_2&y_2&a&b&\textup{ligning}\\ \hline &&&&\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}&y_1-a\cdot x_1&y=ax+b \end{array}


Skriv et svar til: a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.