Fysik

fysik opgave???

21. oktober 2018 af marinu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad jeg skal svare på det her spørgsmål, er der nogle der kan hjælpe??

Vedhæftet fil: 124567.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2018 af mathon

\small H \textup{ er ikke oplyst.}


Svar #3
21. oktober 2018 af marinu (Slettet)

#2??


Brugbart svar (1)

Svar #4
21. oktober 2018 af mathon

                \small \begin{array}{lrclll} \textup{Energiforbrug pr d\o gn}&E&=&\frac{\left ( 100\; \tfrac{m^3}{s} \right )\cdot H\cdot \left ( 24\cdot 3600\; s \right )}{0.6}&=&\left ( 1.44\cdot 10^7\; m^3 \right )\cdot H \end{array}


Brugbart svar (1)

Svar #5
22. oktober 2018 af mathon

\begin{array}{lrcllrcl} \textup{energienheder}&1\; kWh&=&3.6\cdot 10^6\; J&\textup{eller}&1&=&\frac{1}{3.6\cdot 10^6}\; \frac{kWh}{J}\\\\ \textup{Energiforbrug pr d\o gn}&E&=&\frac{\left ( 100\; \tfrac{m^3}{s} \right )\cdot H\cdot \left ( 24\cdot 3600\; s \right )}{0.6}&=&\left ( 1.44\cdot 10^7\; m^3 \right )\cdot H&=&\frac{1.44\cdot 10^7}{3.6\cdot 10^6}\cdot \{H\}\; kWh\\\\ &&&&&&=&4\cdot \{H\}\; kWh \end{array}

...
    \{H\}\quad\textup{betyder talv\ae rdien af st\o rrelsen H}


Skriv et svar til: fysik opgave???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.