Matematik

Hjælp til vektorfunktione!

22. oktober 2018 af Lucyzz (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man disse opgaver?


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. oktober 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. oktober 2018 af mathon

                                  \small \small \begin{array}{lrcl} a)&\overrightarrow{OP}&=&\overrightarrow{OA}+\overrightarrow{AP}\\ &\overrightarrow{OP}&=&\begin{pmatrix} 3\cdot \cos(t)\\3\cdot \sin(t) \end{pmatrix}+\begin{pmatrix} \cos(-6t)\\ \sin(-6t) \end{pmatrix}\\ &\overrightarrow{OP}&=&\begin{pmatrix} 3\cos(t)+\cos(6t)\\ 3\cdot \sin(t)-\sin(6t) \end{pmatrix} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. oktober 2018 af mathon

                                  \small \small \begin{array}{lrcl} d)&\overrightarrow{r}(t)&=&\begin{pmatrix} 3\cos(t)+\cos(6t)\\ 3\sin(t)-\sin(6t) \end{pmatrix}\\\\ &\frac{\mathrm{d}\overrightarrow{r} }{\mathrm{d} t}=\overrightarrow{v}(t) &=&\begin{pmatrix} -3\sin(t)-6\sin(6t)\\ 3\cos(t)-6\cos(6t) \end{pmatrix} \\\\ &v(t)&=&\sqrt{\left (-3\sin(t)-6\sin(6t) \right )^2+\left (3\cos(t)-6\cos(6t) \right )^2} \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. oktober 2018 af mathon

\small \textup{HINT:}
           \small \textup{Kvadratroden er st\o rst, n\aa r radikanden er st\o rst.}


Skriv et svar til: Hjælp til vektorfunktione!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.