Matematik

procent MATEMATIK

23. oktober 2018 af Brugforhjælp112 - Niveau: 7. klasse

hej jeg har brug for hjælp til nogle procent opgaver 

hvordan løser man opgaven 25 svarer til 5% af et tal. find tallet


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2018 af PeterValberg

divider 25 med 5, så har du 1% og gang så med 100

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
23. oktober 2018 af Brugforhjælp112

MANGE TAK 


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. oktober 2018 af VietCoungVu

Jeg tror ikke det er sådan man gør. Man tager 5% og dividere det med 100, og det giver 0,05. Også skal du tage 0,05 og dividerer det med 25. og det giver det manglende tal. Jeg er helt sikker på denne her.

25/0,05=500

500 er det manglende tal !!


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. oktober 2018 af VietCoungVu

du får ikke 1% ved at dividerer 25 med 5, det gør du ved at dividerer 5 med fem ogtyve. Men det har slet ikke noget med at finde tallet at gøre.


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2018 af PeterValberg

Det giver samme resultat :-)

Hvis 25 svarer til 5%
Så svarer 25/5=5 til 1%,
Dermed er 5*100=500,hvilket svarer til 100%
- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: procent MATEMATIK

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.