Matematik

trigonometri

24. oktober 2018 af Teriperry - Niveau: B-niveau

har fået et par opgaver med ved ikke lig helt med hensyn til en af dem, det handler for det meste om cos- og sinrelationer:)

lad ABC være en trekant, hvor c har vinklen = 55'

a=6

b=8

find arealet af trekanten


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2018 af AMelev

Tegn en skitse.
Her drejer det sig om arealformlen areal = a·b·sin(C)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2018 af SuneChr

# 0
Benyt store C som betegnelse  for vinklen.
55' er ikke meget, det er 55/60 af én grad, men vi ved godt, at du mener 55º


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2018 af StoreNord

Appelsin-formelen siger:         areal = ½a·b·sin(C)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2018 af ringstedLC

#0: Klik på "Ω" i værktøjslinjen og find "º"-tegnet næste gang.


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. oktober 2018 af AMelev

#3 Ja, jeg glemte den halve i #1.


Skriv et svar til: trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.