Matematik

Brøker

02. november 2018 af A2360 (Slettet) - Niveau: 9. klasse
HJÆLP

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2018 af MatHFlærer


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. november 2018 af MatHFlærer

Den første:

\frac{1}{3}\cdot 960=\frac{960}{3}=...

I den næste skal du bare gange to brøker sammen.

\frac{1}{4}\cdot \frac{1}{2}=\frac{1}{4\cdot 2}=...

Den sidste:

\frac{3}{5}-0.1=\frac{3}{5}-\frac{1}{10}=\frac{3\cdot 10}{5\cdot 10}-\frac{1\cdot 5}{10\cdot 5}=\frac{25}{50}=...

Regn selv færdig efter "..."


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2018 af VietCoungVu

#1= 320

#2= 1/2

#3=0,5


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. november 2018 af VietCoungVu

Ups min #2 er forkert meget undskyld for det.


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. november 2018 af VietCoungVu

Bare ignorere den :)

;)


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. november 2018 af VietCoungVu

Undskyld, men burde man ikke kunne simpelt brøker-regning i 9. klasse.

Jeg synes, at du burde går ind og se alle de basiske formularer om brøker igen. For helt sikkert til eksamen, bliver det der meget sværerer.


Brugbart svar (0)

Svar #7
02. november 2018 af VietCoungVu

Bare for en sikkerheds skyld. Kan man ikke brøker i 9. klasse, er det nok lidt svært at følge med.

(Jeg går i ottende klasse alle fra min klasse kan simpelt brøker-regning)


Skriv et svar til: Brøker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.