Matematik

Bevis for differentialkvotient for f(x) = x^2

06. november 2018 af Migu88 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal lave en video aflevering hvor jeg forklarer om Bevis for differentialkvotient for f(x) = x^2.

Jeg skal bruge en skabelon, og jeg er simpelthen på bar bund. 

Er der evt. nogen der vil gå ind på linket, og skrive til mig fra punkt 0 til 10 hvad jeg skal sige. 

linket til skabelonen er https://www.geogebra.org/m/ejvka2gp

Jeg skal aflevere opgaven i aften og jeg mangler stadig et helt modul efter denne opgave. Ville virkelig sætte pris på enhver hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. november 2018 af oppenede

Hvis det er, så kan du støtte dig til frividens video (plagiere om man vil):
http://www.frividen.dk/differentialregning-a/#Video16_Tretrinsreglen_og_bevis_for_differentialkvotient_for_x2


Svar #2
06. november 2018 af Migu88

#1

Hvis det er, så kan du støtte dig til frividens video (plagiere om man vil):
http://www.frividen.dk/differentialregning-a/#Video16_Tretrinsreglen_og_bevis_for_differentialkvotient_for_x2

Ja, men jeg har været inde og kigge på en masse videoer. Det som var vigtigt for mig er at vide hvad jeg skal sige ved hvert punkt jeg trykker på i skabelonen. 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. november 2018 af mathon

Udledningen foregår i tre trin (tretrinsdreglen), så #0 kunne være en præsentation, af hvad du ønsker at vise.

#1-3 anvendelse af tretrinsreglen. Resttrin(n)ene må du kunne genkende fra tidligere brug.


Svar #4
06. november 2018 af Migu88

Hvis jeg kunne noget af det så havde jeg ikke bedt om hjælp jeg er virkelig på røven

Skriv et svar til: Bevis for differentialkvotient for f(x) = x^2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.