Matematik

katete trekant hjælp

11. november 2018 af hyleblomst (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Fatter hat af det her, vil nogen ikke hjælpe?

En retvinklet trekant har et areal på 156cm^2. 

Den ene katete er 13 cm.

Hvor lang er hypotenusen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. november 2018 af StoreNord

Areal = ½hg = ½*13*K2 = 156

Find K2, og derefter hypotenusen med Pythagoras


Svar #2
12. november 2018 af hyleblomst (Slettet)

taaaaak


Skriv et svar til: katete trekant hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.