Matematik

Differentiation

13. november 2018 af jegkanikkeregne (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen! 

Jeg har disse opgaver for som en aflevering, og jeg forstår dem simpelthen ikke. 

Nogen der vil hjælpe med et par af dem? :) 

(Opgaverne er vedhæftede)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2018 af mathon

produktreglen i anvendelse:

              \small \begin{array}{rcl} \left (f(x)\cdot g(x) \right ){\, }'&=&f{\, }'(x)\cdot g(x)+f(x)\cdot g{\, }'(x) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. november 2018 af mathon

              \small \begin{array}{lrcl} a)&f{\, }'(x)&=&6x^2\cdot (x^2-6x)+(2x^3-4)\cdot (2x-6) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. november 2018 af AMelev

Se (125) i din Formelsamling.

Bliv gode venner med den - der står mange nyttige ting - og det er for sent, hvis du ikke har vænnet dig til at bruge den før eksamen.


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. november 2018 af mathon

              \small \small \small \begin{array}{lrclclcl} b)&f{\, }'(x)&=&\cos(x)\cdot \cos(x)+\sin(x)(-\sin(x))&=&\cos^2(x)-\sin^2(x)&=&\cos(2x) \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. november 2018 af mathon

Det bemærkes,
at
                              \small \small \int_0 \ln(x)\mathrm{d}x=x\ln(x)-x


Skriv et svar til: Differentiation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.