Matematik

funktionskrift

13. november 2018 af hjelp12 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

jeg har en om funktionskrift, men kan ikke forstå det, her er et billede, kan i forklare det lidt bedre?

Vedhæftet fil: Skærmbillede (10).png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. november 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. november 2018 af peter lind

Se på differensen mellem to naboværdier elle afsæt punkterne i et koordinatsystem


Svar #3
14. november 2018 af hjelp12 (Slettet)

det er teksten som jeg ikke forstår, kan i forklare mig det sådan lidt mere let, så jeg kan forstå det, og tak fordi at i gider at hjælpe mig.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. november 2018 af peter lind

Du skal finde en funktion der går gennem alle punkter. Det er en lineær funktion


Svar #5
14. november 2018 af hjelp12 (Slettet)

ennem?


Svar #6
14. november 2018 af hjelp12 (Slettet)

og hvad mener du med igennem all punkter(sry for jeg hele tiden spørger)


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. november 2018 af peter lind

Det betyder at f(-1) = -2,f(0) =3, f(1) = 8, f(2) = 13, f(3) = 18


Svar #8
14. november 2018 af hjelp12 (Slettet)

billedet som jeg har, viser hvordan man finder funktionskrift eller sådan noget, men forstår det ikk


Brugbart svar (0)

Svar #9
14. november 2018 af peter lind

Så må du forklare hvad du ikke forstår


Skriv et svar til: funktionskrift

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.