Matematik

Eksponentiel regression

25. november 2018 af mikkeltnielsen (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er gået i stå ved denne i min aflevering, nogle der kan løse den?

Vedhæftet fil: Billede1.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2018 af oppenede

Regression er overflødigt, da den eksponentielle ligning  y = bax  bare skal gælde for 2 givne (x,y)-koordinatpar. Indsæt de givne x og y så du får 2 ligninger med kun a og b som ubekendte. For at løse ligningerne kan du tage ln på begge sider.


Svar #2
25. november 2018 af mikkeltnielsen (Slettet)

Er vi enige om at,

x1 = 11

x2 = 22

y1 = 120

y2 = 10


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. november 2018 af oppenede

Ja


Svar #4
25. november 2018 af mikkeltnielsen (Slettet)

Så dette er korrekt?????? 


Skriv et svar til: Eksponentiel regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.