Biologi
vulkan
kan i hjælpe mig med hvad de her ord betyder i vulkansk sammenhængen.
aflejring=
sedimenter=
hærdning/sammenpresning=
sedimentære bjergarter=
metamorfe bjergarter=
Svar #1
27. november 2018 af kanjeghjælpedig (Slettet)
Har du ikke fået noget materiale / henvisninger til materiale på nettet - fx clioonline.dk?
Ellers må du have gang i google:
http://denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Geologi_og_kartografi/Sedimentologi/sedimenter
http://denstoredanske.dk/It,_teknik_og_naturvidenskab/Geologi_og_kartografi/Geokemi/bjergarter
Ellers må du en tur på biblioteket:
Skriv et svar til: vulkan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
