Matematik

opgave 1

02. december 2018 af TinaS1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

isoler p i m = -2p + 2000 og find derigennem prisfunktionnen p(m) når efterspørgselsfunktionen er

m(p) = -2p + 2000


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. december 2018 af mathon

              \small 2p=2000-m

              \small p=1000-\tfrac{1}{2}m


Skriv et svar til: opgave 1

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.