Matematik

Bevis for a,b,c i andengradspolynomiun

08. december 2018 af Signekas - Niveau: A-niveau

Hejsa, er der nogen som kan hjælpe med at vise og forklare et bevis for a,b,c i et andengradspolonomium? det ville være en stor hjælp tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. december 2018 af AMelev

Hvad mener du med et bevis for a, b og c?

f(x) = a·x2 + b·x +c

c = f(0), idet f(0) = a·02 + b·0 +c
f '(x) = 2a·x + b, så f '(0) = 2a·0 + b = b
a???? Hvad mener du?


Skriv et svar til: Bevis for a,b,c i andengradspolynomiun

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.