Matematik

Jeg ved virkelige ikke hvilket begreb der er tale om

10. december 2018 af Danmark2018 - Niveau: B-niveau

Hvilken værdi i renteformlen er de 2,6% og hvad er det matematiske begreb for værdien? Begrund dit svar ved at definere begrebet


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. december 2018 af StoreNord

K_{n}=K_{0}\left ( 1+\frac{2.6}{100} \right )

Rentesats.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. december 2018 af AMelev

De 2.6% er rentesats/-fod.
r = 2.6% = 0.026


Skriv et svar til: Jeg ved virkelige ikke hvilket begreb der er tale om

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.