Matematik

Bestemme punkt med vektor

13. december 2018 af milla00 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået fortalt at jeg skal bruge formlen \vec{AB}=\binom{b_{1}-a_{1}}{b_{2}-a_{2}} dog giver det ikke rigtig mening for mig. Er der en sød sjæl som kan hjælpe mig? :)

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: Billede1.png

Svar #1
13. december 2018 af milla00 (Slettet)

Opgaven står som vedhæftet fil!


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. december 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2018 af mathon

                                                 \small \overrightarrow{AB}=\begin{pmatrix} -7-a_1\\9-a_2 \end{pmatrix}=\overrightarrow{v}=\begin{pmatrix} -5\\3 \end{pmatrix}
hvoraf:

                       \small \begin{array}{lcllrcllllcl} -7-a_1&=&-5&&&&&&&9-a_2&=&3\\\\ -7+5&=&a_1&&&&&&&9-3&=&a_2 \\\\ -2&=&a_1&&&&&&&6&=&a_2\\\\ &&&&&A=(-2,6) \end{array}


Svar #4
13. december 2018 af milla00 (Slettet)

Nårhh så forstår jeg! tak for hjælpen


Skriv et svar til: Bestemme punkt med vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.