Matematik

Tallet k (funktion)

13. december 2018 af Genjutsu - Niveau: B-niveau


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. december 2018 af StoreNord

k i intervallet   ]-6,2[


Svar #2
13. december 2018 af Genjutsu

hvad betyder det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
13. december 2018 af peter lind

Hvis du ser pågrafen vil den vandrette linje y=-4 skære grafen 3 steder svarende til at f(x) = -4 har tre har 3 løsninger. Se så efter hvor en vandret linije skærer grafen 3 steder


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2018 af SuneChr

Når vi har funktionens forskrift og differentierer den, får vi
f '(x) = 6x2 - 6
hvoraf let ses, at for
f (- 1) og f (1)
får vi, analytisk, bekræftet den grafiske aflæsning af de to vandrette linjers/tangenters ligninger.


Skriv et svar til: Tallet k (funktion)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.