Matematik

kompleksetal

15. december 2018 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2018 af mathon

           \small \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \frac{20-30i}{3-i}=\frac{10(2-3i)\cdot (3+i)}{(3-i)\cdot (3+i)}=\frac{10\cdot (6+2i-9i-3i^2)}{9+1}=\frac{10(6+3-7i)}{10}=9-7i


Svar #3
15. december 2018 af Line19010

nåre på den måde. jeg vidste ikke man måtte sige; 10(2-3) i tælleren. ! smart. tusind tak :)


Skriv et svar til: kompleksetal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.