Matematik

Bestemmelse af tallene a, b og c

15. december 2018 af hboy2002 - Niveau: B-niveau

Hejsa, jeg er ved at lave denne opgave men aner virkelig ikke hvordan jeg løser den, håber nogen kan hjælpe mig med at forstå hvordan jeg kommer frem til de rigtige resultater. På forhånd tak.

Jeg tænker at a muligvis er 2 men er ik' helt sikker.

Vedhæftet fil: opg2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2018 af peter lind

a er hældningen af linjen hvis du sætter x = 0 bliver y =b

Den anden figur sæt x = 0 så bliver y = c


Svar #3
15. december 2018 af hboy2002

Undskyld hvis jeg spørger dumt, hvordan kommer jeg så frem til hvad tallene er?


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. december 2018 af StoreNord

På nettet kan du se 1. og 2. akerne, også kaldt x-akse og y-akse.
Du kan også se et ettal på hver akse.
Nul må du tænke dig til.
Og så er det bare at tælle.   1  2  3  4


Brugbart svar (1)

Svar #5
15. december 2018 af ringstedLC

#3: I formelsamlingen findes:

- lineært a og b

- eksponentielt a og b.


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. december 2018 af StoreNord

I figur 2 er 1,20 værdien for a.


Skriv et svar til: Bestemmelse af tallene a, b og c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.