Matematik

rente opgaver

16. december 2018 af hannah9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jens Peter har en opsparingskonto i banken. Hver måned indsætter han 200 kr. Banken har tilbudt ham en månedlig rentetilskrivning på 0,2%.

a) Hvor meget står der på kontoen umiddelbart efter den 12. indbetaling?

man bruger vel ikke rente formel 

hvilken formel bruger man?


Svar #2
16. december 2018 af hannah9 (Slettet)

kan det passe at det giver 102.426,57 kr 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. december 2018 af ringstedLC

Hvis du efter at have indbetalt 12 gange 200,- havde over 100.000 kr. på saldoen, så lukkede den bank nok meget snart...


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. december 2018 af mathon

              \small A_{12}=200\cdot \frac{1,002^{12}}{0.002}=2426.58


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. januar 2019 af mathon

korrektion af fejlnotation:

             \small \small A_{12}=200\cdot \frac{1.002^{12}{\color{Red} -1}}{0.002}=2426.58


Skriv et svar til: rente opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.