Fysik

Differential regning

20. december 2018 af niller123123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan laver jeg den her differential regning korrekt ?

dN/dt = Sk + Sf = Sk + (K-1)/L*N


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. december 2018 af peter lind

Brug et CAS værktøj hvis det er tilladt.

Slå op i din formelsamling

Gæt på en løsning af formed N = b+ce-at


Brugbart svar (1)

Svar #2
20. december 2018 af swpply (Slettet)

Hvad er Sk? Er her tale om en funktion af enten N eller t?

Når du skriver (K-1)/L*N mener du da

                                                               \frac{K-1}{L}N

eller

                                                                \frac{K-1}{LN}

og er K og L konstanter?

––– Husk at give en tilstrækelig baggrund for dit problem.


Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.