Fysik

hjælp til let fysik spørgsmål?

29. december 2018 af fridalun - Niveau: C-niveau

hej

nogen der kan foreklarer hvorfor svaret ikke er 0,0114 kg/m^3, men 1140 kg/m^3 

mellemregning

1 dl = 114 g saft

10 dL= 1 L

1 L = 0,001 m^3

0,001 * 1/10 * 114 = 0,0114

Vedhæftet fil: fysik saft.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2018 af mathon

                 114\; \tfrac{g}{dl}=114\; \tfrac{10\; g}{10\; dl}=1140\; \tfrac{g}{L}= 1140\; \tfrac{ 10^3\; g}{10^3\cdot L}=1140\; \tfrac{ k g}{m^3}


Skriv et svar til: hjælp til let fysik spørgsmål?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.