Fysik

Luftmodstand

12. januar 2019 af gs1720 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej! Er formlen for luftmodstand og v^2-gnidningsloven den samme? Og hvorfor kan man skrive v^2-gnidningsloven som k*v^2, og kan den også skrives som k*v? 

f_modstand=1/2*cw*A*Rho*v^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2019 af janhaa

at small v:

L=k*v

at large v:

L=k*v^2


Svar #2
12. januar 2019 af gs1720 (Slettet)

Men hvilken betydning har det?


Skriv et svar til: Luftmodstand

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.