Matematik

differential

16. januar 2019 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: B-niveau

udregn f`(x) idet a er en konstant 

a. f(x)=3x^5

b. 7*x^3√x


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. januar 2019 af janhaa

a)

f ' (x) = 15x4


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar 2019 af AMelev

a. Benyt (k·f)' = k·f ' og (xn)' = n·xn-1

b. 7x3·√x kan omskrives til 7x3·x½ = 7x7/2
Benyt 
(k·f)' = k·f ' og (xa)' = a·xa-1


Skriv et svar til: differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.