Matematik

hjælp

17. januar 2019 af Line19010 - Niveau: Universitet/Videregående

jeg ved lægger spørgsmålet som en fil:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2019 af janhaa

fx = 2x+2y => fx(1,-1)= 0

fy=2x=> fy(1,-1) = 2 =>

\triangledown f(1,-1)=(0,2)

dvs. 3


Svar #2
18. januar 2019 af Line19010

tak :)!


Skriv et svar til: hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.