Samfundsfag

Type af ideologi?

29. januar 2019 af Sara6543 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Er liberalismen en progressiv ideologi?

Og er konservatismen ikke legitimerende? Eller=?

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2019 af Thomash02

Regressiv=fortid

Legitimerende=nutid

Progressiv=fremtid

Så nej jeg ville ikke sige at Konservatismen er legitimerende men nærmere regressiv og ja Liberalismen er Progressiv


Skriv et svar til: Type af ideologi?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.