Matematik

proportionalitet

30. januar 2019 af fayyd - Niveau: C-niveau

hej alle sammene
jeg sidder her med 3  spørgsmåler som er ligger i vedhæfte som billeder.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2019 af PeterValberg

Jeg indsætter lige dit billede, det gør det nemmere at hjælpe :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2019 af PeterValberg

Se video nr. 16 på denne videoliste < LINK >

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. januar 2019 af AMelev

Væn dig til at bruge den officielle formelsamling, som du må bruge til eksamen, så du bliver fortrolig med den, inden det går løs for alvor.
1) se side 6 figurer og (8) & (9)

2) se side 10 (42): a = k og b = 0

3) se side 14 (65): a = 1 og b = k


Skriv et svar til: proportionalitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.