Matematik

Binomialfordeling

06. februar 2019 af emmaa22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal lave denne opgave, og har ingen idé om hvordan jeg skal gøre - er der nogen, der kan hjælpe mig i gang?:))

En stokastisk variabel ?? er binomialfordelt ??~????(100,0.5).

a) Bestem middelværdien for X.

b) Undersøg om 39 er et exceptionelt udfald for X.

(HUSK: Dvs. det skal ligge mere end 3 spredninger ?? ?? fra middelværdien).


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2019 af janhaa

a)\, \mu=np=100*0,5 = 50

b)

P(x < 39) = ?


Skriv et svar til: Binomialfordeling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.