Matematik

skalaforhold hjælp!!!!

12. februar 2019 af Amalie1234324 - Niveau: A-niveau

Hej Folkens. Er ved at øve til en terminsprøve, og forstår ikke helt hvordan jeg skal finde c. Jeg har dog fundet d ved at sige 9/6*4. Men når jeg bruger denne metode til at finde d ser det helt forkert ud

d har jeg fået til 6. Kan i hjælpe med at forklar hvordan jeg finder d. Jeg har vedhæftet opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. februar 2019 af pure07

Du har ikke vedhæftet?


Svar #2
12. februar 2019 af Amalie1234324

Undskyld, her er den

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #4
12. februar 2019 af mathon

                                \small \begin{array}{llll} \textup{skalafaktor}&\Delta ABC\rightarrow \Delta DEF&=&\tfrac{3}{2}\\\\ \textup{skalafaktor}&\Delta DEF\rightarrow \Delta ABC&=&\tfrac{2}{3} \\\\ &d=4\cdot \tfrac{3}{2}\\\\ &c=12\cdot \tfrac{2}{3} \end{array}


Svar #5
15. februar 2019 af Amalie1234324

Hvorfor 3/2. Hvor har du fået det fra


Brugbart svar (0)

Svar #6
15. februar 2019 af OliverHviid

9/6=3/2


Skriv et svar til: skalaforhold hjælp!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.