Matematik

HJÆLP HJÆLP !!!!

21. februar 2019 af andrea02 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej 

Jeg har brug fro hjælp il dette reduceringsstykke 

(S-2) (S+T) -(S+2)2+2ST

Tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2019 af peter lind

det første led Gang parenteserne ud

Det andet led brug kvadratet på en toleddet størrelse


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2019 af PeterValberg

{\color{Red} (S-2)(S+T)}-{\color{Blue} (S+2)^2}+2ST=

{\color{Red} (S^2+ST-2S-2T)}-{\color{Blue} (S^2+4S+4)}+2ST=

{\color{Red} S^2+ST-2S-2T}-{\color{Blue} S^2-4S-4}+2ST=

3ST-6S-2T-4

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: HJÆLP HJÆLP !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.