Fysik

Aktivitet af lig

23. februar 2019 af TingtokTea - Niveau: B-niveau

Jeg får ud fra at vi anvender formlen: A = k * N? Men hvordan regnes det sidste?

Vedhæftet fil: fysiktingting.JPG

Svar #1
23. februar 2019 af TingtokTea

JEg har regnet dette ud. 

 k = 3,83 * 10^{-12} s^{-1}


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2019 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. februar 2019 af mathon

a)
            \small A=\frac{8.4}{\textup{min}\cdot g}=\frac{\frac{8.4}{\left (60\; s \right )}}{g} =0.14\;\tfrac{ Bq}{g}


Skriv et svar til: Aktivitet af lig

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.