Matematik

fra 9:00-14:00 (Alle hverdage)

27. februar 2019 af AlmaasHaidari (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej venner, 

Jeg har brug for hjælp til noget meget simpelt matematik. 

Jeg har været i praktik i en klinik fra d. 20 December til d. 20 Januar (Alle hverdage, da de har lukket i weekenderne). 

Hvor mange timer om ugen har jeg arbejdet helt præcis? Jeg tog på arbejde kl. 9:00-14:00 dvs. 5 timer 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2019 af Moderatoren

Find de dage, som du har været på arbejde og tæl dem sammen. Du har arbejdet 5 timer om dagen.


Svar #2
27. februar 2019 af AlmaasHaidari (Slettet)

¨dvs. 25 timer pr. uge?


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2019 af Moderatoren

Ja, hvis du har arbejdet 5 timer om dagen i 5 dage på en uge.


Brugbart svar (1)

Svar #4
27. februar 2019 af xmathpert

5 timer * 5 dage i ugen = 25 timer på en uge * 4 hele uger + (5 timer * 2 ekstra dage (20 + 21 december))

5 * 5 * 4 + (5 * 2)=110

110/5=22 timer om ugen i gennemsnit


Brugbart svar (1)

Svar #5
27. februar 2019 af StoreNord

Hvad mon det kan være for en klinik, der har åbent i Julen?     :-)


Svar #6
28. februar 2019 af AlmaasHaidari (Slettet)

Jeg vae til samtale d. 20, hvor jeg fik en praktikplads. Derefter begyndte jeg at arbejde rigtigt d. 2 januar. 

Må jeg så ikke skrive fra d. 20 dec - 20 jan?


Brugbart svar (1)

Svar #7
01. marts 2019 af StoreNord

Almindeligvis får man løn for den tid, man er på arbejde.
Hvis du ikke har arbejdet fra 21. december til 1 januar kan du vel heller få løn for den tid.

Dog er det måske anderledes for kommunalt ansatte?
Hvis man arbejder i månedsvis,  ha ha.            :-)


Svar #8
12. marts 2019 af AlmaasHaidari (Slettet)

Det er frivilligt arbejde min ven ;)

Svar #9
12. marts 2019 af AlmaasHaidari (Slettet)

Ha ha.

Skriv et svar til: fra 9:00-14:00 (Alle hverdage)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.